Najnovšie príspevky

Ekologický náter podlahy

Pre majiteľov nehnuteľností aj koncových zákazníkov hrajú pri výbere povrchovej úpravy čoraz rozhodujúcejšiu úlohu dva aspekty: spoľahlivá kvalita a zložky šetrné k životnému prostrediu. Tvrdý voskový olej Ecoline 2.0 spája obe zložky vďaka svojmu zloženiu bez rozpúšťadiel a známym vysokým štandardom firmy SAICOS.

Pre majiteľov nehnuteľností aj koncových zákazníkov hrajú pri výbere povrchovej úpravy čoraz rozhodujúcejšiu úlohu dva aspekty: spoľahlivá kvalita a zložky šetrné k životnému prostrediu. Tvrdý voskový olej Ecoline 2.0 svojím zložením bez rozpúšťadiel a dobre známymi vysokými normami firmy SAICOS spája obe zložky, ale jeho špeciálne zloženie nie je to jediné, čo robí Tvrdý voskový olej Ecoline 2.0 takým jedinečným. Podlahy musia v každodennom živote veľa vydržať. Rozsypané jedlo, padajúce predmety, ako aj bežná špina a nečistoty, ktoré so sebou prináša život, si vyberajú svoju daň na kvalitných podlahách. A čistiace handry a vysávače nie sú vždy po ruke - najmä nie vo verejných budovách. V takýchto prípadoch je Tvrdý voskový olej Ecoline 2.0 dokonalou ochranou pre všetky drevené a korkové podlahy. Prírodné oleje a vosky prenikajú hlboko do dreva a vytvárajú povrch odolný voči oderu a mimoriadne odolný. Vďaka protišmykovej odolnosti R9, zdravotnej nezávadnosti a priedušnosti je Tvrdý voskový olej Ecoline 2.0 vhodný pre každú miestnosť a každý objekt.

Rodiny s deťmi poteší najmä odolnosť výrobku voči slinám a potu, pretože premaľovaniu drevených hračiek nestojí nič v ceste. A na radosť všetkých, ktorí neradi upratujú: vďaka jeho vlastnostiam odpudzujúcim nečistoty úplne postačí utrieť povrch vlhkou handričkou. Ak by bola niekedy potrebná renovácia, možno ju vykonať čiastočne bez brúsenia.

Pre ešte robustnejší a rýchlejšie schnúci povrch je možné do Tvrdého voskového oleja Ecoline 2.0 pridať Prídavné tvrdidlo 2K Ecoline. Po úplnom zaschnutí je podlaha odolnejšia a stále bez rozpúšťadiel.

PÁČI SA VÁM TENTO ČLÁNOK? ZDIEĽAJTE HO S PRIATEĽMI!

facebook.svg email.svg sms.svg whatsapp.svg facebook_messenger.svg link.svg
Publikované v: Nátery na drevo

Napíšte komentár