SAICOS Jednovrstvový Olej (2K) - Farebné odtiene na inšpiráciu | farbio.sk

Najnovšie príspevky

SAICOS SINGLE TOP - Jednovrstvový olej (2K) - Farebné odtiene na inšpiráciu

SAICOS Single Top Jednovrstvový Olej (2K) je vysokokvalitný olejový náter špeciálne vyvinutý pre profesionálnych používateľov na povrchovú úpravu dreva v interiéri. Poskytuje vynikajúcu ochranu a dodáva drevu prirodzený a príťažlivý vzhľad. Sortiment pozostáva z ôsmich odtieňov, ktoré ponúkajú najširší možný výber povrchových úprav dreva.

Extra biely a bezfarebný sú ideálne pre moderné interiéry, ktoré sa zameriavajú na svetlé, minimalistické farby. Extra biela dodáva drevu čisto biely, žiarivý lesk, ktorý pôsobí jasne a sviežo. Bezfarebná je na druhej strane diskrétna možnosť, ktorá na jednej strane drevo chráni a na druhej strane rozžiari prirodzenú štruktúru dreva a dá mu viac vyniknúť.
Svetlý dub je teplý odtieň, ktorý je ideálny do svetlých miestností a interiérov. Dodáva drevu zlatistú, slnečnú žiaru a necháva ho zažiariť. Stará biela je na druhej strane jemný, mäkký odtieň, ktorý je ideálny pre klasické a romantické interiéry. Dodáva drevu mierny vintage vzhľad.
Pieskový je neutrálny odtieň, ktorý vyzerá skvele v moderných aj klasických interiéroch. Drevu dodáva jedinečný odtieň a dodáva mu lesk. Natural je ďalší neutrálny odtieň, ktorý zvýrazňuje prirodzenú farbu dreva a dodáva mu teplý a útulný vzhľad.
Tmavohnedá a tabaková sú hlbšie odtiene, ktoré sú ideálne do rustikálnych interiérov. Dodávajú drevu autentický vintage vzhľad, ktorý je veľmi obľúbený. Tmavohnedá je výrazný odtieň, ktorý robí drevo tmavším a intenzívnejším, zatiaľ čo tabak je jemnejší odtieň, ktorý dodáva drevu mierne červenkastú farbu.

Celkovo ponúka SAICOS Single Top Jednovrstvový Olej (2K) vynikajúcu škálu odtieňov, ktoré vyhovujú každému vkusu a interiéru. Od neutrálnych a jemných odtieňov až po výrazné a hlboké tóny, existujú rôzne možnosti na realizáciu akéhokoľvek projektu v oblasti dreva. Ďalšia výhoda: všetky farebné odtiene sa dajú navzájom miešať. Jednotlivé farebné odtiene vyrábame špeciálne podľa požiadaviek zákazníka. Farebné odtiene ponúkajú nielen atraktívny vzhľad, ale aj vynikajúcu ochranu a starostlivosť, aby sa drevo udržalo v najlepšom stave.

Saicos Jednovrstvový olej 2k

Dodajte svojim dreveným podlahám, nábytku a pracovným doskám v domácnosti dokonalý lesk s novým systémom SAICOS Single Top Jednovrstvový Olej (2K). Pridaním tužidla Single Top Hardener 2K - tužidlo pre jednovrstvový olej získate vysokokvalitnú, ľahko udržiavateľnú povrchovú úpravu v ôsmich prírodných odtieňoch. K dispozícii v objeme 0,375 l a 0,75 l. SAICOS Single Top Jednovrstvový Olej (2K) sa môže používať len v kombinácii so Single Top Hardener 2K - tužidlom pre jednovrstvový olej (4643).

Voliteľne je možné použiť SAICOS Single Top Pflege-Öl na dodatočnú ochranu. Tento olej sa ľahko používa a poskytuje vynikajúcu odolnosť voči znečisteniu. Objavte teraz nový produktový rad!

PÁČI SA VÁM TENTO ČLÁNOK? ZDIEĽAJTE HO S PRIATEĽMI!

facebook.svg email.svg whatsapp.svg sms.svg facebook_messenger.svg link.svg
Publikované v: Nátery na drevo

Napíšte komentár