Najnovšie príspevky

Povrchová úprava drevenej podlahy bez odstávky

Pri výbere podlahy je drevo stále na prvom mieste v zozname želaní. Jeho prirodzenosť šíri teplo a pohodlie a zároveň sa dá dokonale kombinovať s najmodernejšími prvkami bývania.

Ak však chcete mať z tohto cenného materiálu veľa radosti, mali by ste dbať na kvalitný náter a starostlivosť. Tu sa odporúčajú prírodné oleje, ktoré prenikajú hlboko do dreva, a umožňujú tak jeho čo najdlhšiu životnosť.

Najmä pri verejných budovách sú pri hľadaní správneho náteru dôležité najmä dve vlastnosti: musí rýchlo schnúť a musí dlho vydržať.

Majiteľ diskotéky sa určite nebude chcieť vzdať cenného obratu a zároveň vynaložiť náklady na náter podlahy. To isté platí pre reštaurácie, obchody, verejné zariadenia a množstvo ďalších oblastí vo verejnom sektore.

Ale čo ak by sa náter mohol vykonať prakticky bez prestojov? Kvázi just-in-time?

Zobrali sme si k srdcu presne tento problém vašich zákazníkov, ktorý prichádza na pretras najmä na tzv. "nočných stavbách", a vyvinuli sme prísadu Tužidlo 2K pre Tvrdý voskový olej Premium.

S touto zložkou už nie sú problémom ani nepriaznivé podmienky na stavbe, ako napríklad vysoká vlhkosť alebo slabé vetranie. Dobre známe oxidačné schnutie tvrdého voskového oleja zostáva zachované a je podporované tvrdidlom.

Saisoc Tvrdý Voskový OlejAplikácia už nemôže byť jednoduchšia:

Prísada Tužidlo 2K sa naleje priamo do SAICOS Tvrdý voskový olej Premium, rozmieša sa a potom sa aplikuje valčekom. Čas schnutia sa skráti na 2 až 3 hodiny. Obzvlášť zaujímavé pre verejný sektor: konečná tvrdosť sa dosiahne už po 24 hodinách a je dodatočne zvýšená tvrdidlom.

Tam, kde sa inak aj niekoľko dní po finálnom nátere dalo podnikanie využiť len v obmedzenej miere, teraz "renovačná fáza" prebehne takmer bez povšimnutia. Prísadu Tužidlo 2K možno kombinovať aj s Tvrdým voskovým olejom Ecoline a Základným olejom Ecoline.

Tvrdidlo je súčasťou revolučného systému Tvrdý voskový olej Premium.

Vďaka celkovo 3 prísadám do bezfarebných tvrdých voskových olejov Premium sa dajú individuálne kombinovať rôzne vlastnosti výrobkov. Prísady Tužidlo 2K, UV Ochrana a Protišmyk - Anti-Slip R10, dokonale prispôsobené potrebám zákazníka, možno ľubovoľne kombinovať.

PÁČI SA VÁM TENTO ČLÁNOK? ZDIEĽAJTE HO S PRIATEĽMI!

facebook.svg email.svg whatsapp.svg facebook_messenger.svg sms.svg link.svg
Publikované v: Nátery na drevo

Napíšte komentár